Nieuws

Staande Mastroute tijdelijk gestremd bij Alphen aan den Rijn

En meer vaarwegstremmingen deze zomer

11:21

Staande mast route gestremd

De komende week is het zuidelijke deel van de Staande Mastroute gestremd. Van 13 tot 21 augustus is de Gouwespoorbrug bij Alphen aan den Rijn namelijk vanwege geplande werkzaamheden gestremd. Daarna is de Spaarnespoorbrug bij Haarlem een paar dagen gestremd en aan het einde van de zomer worden een aantal bruggen in Zeeland niet bediend. Een overzicht van de stremmingen deze zomer vind je hieronder op een handige kaart.

De kaart lag bij abonnees al eind juli op de deurmat in Zeilen 08/2024, nu delen we ‘m ook online, voor de vakantiegangers die onderweg zijn met de boot. Je kunt de kaart via deze link als pdf openen.

De actuele bedieningstijden en informatie over stremmingen van alle bruggen en sluizen vind je op vaarweginformatie.nl. Ook op Nautin staat een handig overzicht. Lees ook: Brug of sluis op de route? Check vooraf op mogelijke stremmingen


Staande mast route gestremd

De 75 mooiste vaarplekjes van Nederland – €19,99
In dit boek delen watersporters wat hun favoriete vaarplekjes zijn. Voor de mooiste ankerplekken, havens en steigers hoef je immers niet ver te reizen. Dit prachtige vaarboek brengt al deze mooie havens, sluizen, ankerplekken en steigers in kaart, aangevuld met fotografie – zodat je direct kunt zien hoeveel mooie vaarplekken Nederland heeft. 

Bestel hier


Last modified: 29 augustus 2024
Sluiten