Nieuws

Boot onder de hamer, opbrengst voor de KNRM

Wie biedt het hoogste?

17:17

Een gulle gever heeft onlangs en Vollenhovense bol 850 aan de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) geschonken en deze gaat binnenkort onder de hamer. Deze veiling is een unieke kans voor liefhebbers van klassieke schepen om een stukje Nederlandse maritieme geschiedenis te bemachtigen en ook nog eens een goed doel te ondersteunen.

De stalen Vollenhovense bol is 8,50 meter lang, komt uit 1973 en kenmerkend is haar traditionele uitstraling. Op het moment van schrijven is er €5250 op de klassieke zeilboot geboden. Klik hier om de veiling, die eindigt op maandag 22 juli, te bekijken.

Vollenhovense bol 850

Donatieboot

Om ervoor te zorgen dat de KNRM zich volledig kan richten op haar reddingstaken, heeft Bootveiling.com aangeboden om de verkoop van dit schip via een veiling te faciliteren. Het botenveilinghuis is blij om de KNRM op deze manier te kunnen ondersteunen en hoopt dat deze bijzondere veiling veel belangstelling trekt. De Vollenhovense bol is recentelijk aan de KNRM geschonken om hun werk op het water financieel te ondersteunen. De KNRM ontvangt regelmatig donaties in verschillende vormen, waaronder schenkingen in natura. Deze donatieboot is een voorbeeld hiervan.

Zie ook: KNRM-schipper Jan over de gevaarlijkste plekken op de Waddenzee

Omslagfoto en foto: © Bootveiling.com

Tags: , Last modified: 16 juli 2024
Sluiten