Nieuws

Bekijk blinkende boten op de Hiswa te Water

Van 28 augustus t/m 1 september

10:04

Nog even geduld en dan kunnen we weer rondstruinen op de Hiswa te Water. Woensdagmorgen 28 augustus om 10.00 uur openen de deuren van het evenement waarvan de Bataviahaven in Lelystad als decor dient. Het evenement vindt voor de 39ste keer plaats en is leuk voor allemaal: van de beginnende watersporter tot de doorgewinterde zeiler.

De Hiswa te Water is dé plek waar je je kunt laten informeren en oriënteren over alles wat de watersport te bieden heeft. In de breedste zin van het woord, dus ook qua techniek, lifestyle en bijvoorbeeld accessoires. Volgens de organisatie kunnen we rekenen op meer dan 75 primeurs, die bestaan uit de nieuwste modellen en innovaties. In totaal liggen er ruim 440 blinkende nieuwe boten – waarvan 50 zeiljachten – klaar voor de verwachte 30.000 bezoekers.

Hiswa te Water 2024

50 zeilboten

Eerder schreven we al een artikel over de door zeilen geteste zeilboten die je op de beurs kunt bewonderen.

Ten opzichte van vorig jaar is het evenement gegroeid, net als het aanbod zeiljachten dat je kunt bekijken. Er liggen 50 exemplaren aan de steigers waarbij je aan boord kunt stappen. Boten van bekende fabrikanten als Bavaria, Beneteau, Dehler, Dufour, Hanse en Jeanneau zullen niet ontbreken. Er is genoeg te zien!

De Zeilen-stand vind je op plek KO25, dus wip daar ook zeker even langs.

Praktische informatie

Het beursterrein is elke dag van 10.00 tot 18.00 geopend voor het publiek. Online koop je een entreeticket voor €12,50 en aan de deur betaal je €15,00. Tot 18 jaar betaal je €5 voor een ticket (€7,50 aan de deur) en kinderen onder de 4 jaar mogen gratis naar binnen.

Ga jij een bezoek brengen aan de Hiswa te Water?

Bekijk alvast de plattegrond

Zie ook: Zeiljachten op Hiswa te Water 2024

Tags: Last modified: 20 augustus 2024
Sluiten