Nieuws

Oproep: wat is jouw ervaring met charteren en flottielje?

Deel jouw ervaringen rondom flottielje en charteren

10:27

Azuurblauw water, verlaten baaitjes en prachtige zeilboten laten je wegdromen over zorgeloze vakanties in verre oorden. Maar dat je met het zweet op de rug voor het eerst de iets te grote zeilboot de haven uit manoeuvreert, dat zie je dan weer niet op de foto’s. Toch is charteren voor veel mensen zeker de moeite waard.

Zeg ‘flottielje’ en ‘charteren’ en we zien allemaal dezelfde bovenstaande foto voor ons: een geankerd zeiljacht in een idyllisch lege baai, waarbij net een
prachtige vrouw in kleurrijke bikini een verfrissende duik neemt in het azuurblauw water, dat zo helder is dat je de zeesterren op de zeebodem ziet liggen. Direct waan je je op de Middellandse Zee, de Caraïben, Thailand of een andere prachtplek ter wereld.

Heb jij dit idyllische beeld wel eens meegemaakt? Of zijn jouw ervaringen het tegenovergestelde? Wij zijn benieuwd naar ervaringen rondom bijvoorbeeld het huren van zeilboten, het meedoen met flottielje en het schipperen op een charterboot of bij flottielje. Heb jij dit wel eens gedaan? Laat het ons weten via de reacties of stuur een mail naar online@zeilen.nl.

Tags: , , Last modified: 15 oktober 2024
Sluiten